29 Ara 2011

Beni uyutma

Yine eski sisteme geri dönüş yaptım. Sanırım dayanamıyorum bu performansa. dayanamıyor bedenim. Salıveriyor okuldan gelince bedenim. İnternete giremiyorum, blog okuyamıyorum. Vladimir'den, Missbone'dan hediyeler, mimler alıyorum, karşıılık veremiyorum. O açıdan bakılırsa çok rahatsız hissediyorum kendimi.


Bu hafta aralıksız hergün okuldan gelince 3-4 saat uyumadan edemedim. Buna izin vermez sanıyordum sevgilimin. Ne kadar 'Beni uyutma..'desem de uyutuyor, sonra geçiyor başıma beni izliyor. Kim bilir neler düşünüyor? Uyandığımda beni izlerken yakaladığımda dünyanın en mutlu insanı olduğumu hissediyorum. Öyleyimdir de muhtemelen ama kıyaslama kısmını geçersek birisi tarafıdnan sevildiğini ihssetmek insana gerçekten güven veriyormuş.


Bugün yine uyudum. Uyandığımda yanıbaşımda Kore dizisi izliyordu. Yemeği yapmış, yememiş, beni beklemiş. Daha ben ne isteyebilirim ki hayattan..?

2 yorum:

  1. "Uyandığımda beni izlerken yakaladığımda dünyanın en mutlu insanı olduğumu hissediyorum."

    ne güzel!

    YanıtlaSil
  2. Vay vay vay :) Neler oluyor böyle? Evlilik güzel gidiyor desene :) Çok sevindim. Ben de döndüm sonunda ve çabucak yazıları gözden geçireceğim.

    YanıtlaSil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...