9 Haz 2011

İşler güçler ve ardına saklanılan yerler

e-okul a girmem gereken İKS anketleri yetmiyormuş gibi bir de Milli Eğitim’in strateji geliştirme başkanlığının anketi çıktı. Üstelik hepsinden daha beter.

Şimdi şöyle diyim kuzucuklarım. İKS dediğimiz şey şu: “İlköğretim Kurumları Standartları” Yani? Yani ne? hmmm nasıl deseeem… (vakit öldürme taktikleri bunlar… ama kaçışyok biliyorum.. :)

İKS, MEB tarafından rastgele belirlenen öğrenci ve velilere uygulanan bir anket. Anketin amacı okulun, idarenin ve öğretmenin, veliler ve öğrenciler üzerindeki olumlu ve olumsuz etkisi… Tabi sonucunda ne olacak çok merak ediyorum doğrusu… Neyse ben bunları girmedim ama girecem. Yani yarın son ama ben halen daha buralarda size laf yetiştirmeye çalışıyorum, bakın kıymetinizi bilin, yorumlarınızı eksik etmeyin.. : )

Şimdi ben bu işi bir de şu yüzden yapamıyorum. Biliyorsunuzdur sanırım. anonymouse adında bir grup hacker insanı toplaşmış “Türkiye’deki 22 Ağustos İnternet yasağına karşılık bir saldırıda bulunalım.” demiş.”Ne yapalım ne yapalım, devlet kurumlarına saldıralım.” demiş ve bundan anladığım kadarıyla e-okul da nasibini almış. Yani benim yapmam gerken işler mortingen… Yarına (yani sOn güne kaldı) ama amirlerim kusuruma bakmayın ki yarın benim için bütün bu anonymouse muş, İKS miş vs… hepsinden daha mühim işlerim güçlerim vs o kadar karmaşık kurmaşık işlerim var ki… Mecidiyeköy e gidip düğün davetiyelerimi alıp sevgili sevgilime postalamam gerekiyor. Yani bu iki iş karşılaştırılamaz derecede önem oranına sahip. Hani burdan sesimi duyarsanız şayet, bu yazımı açacağınız soruşturmaya karşılık savunma yazısı olarak da kullanabilirsiniz. Ne de olsa ilerideki günlerde ben yoğun olacaüım. savunma yazmak için de vakit bulabileceğimi zannetmiyorum.

Bu kendini beğenmiş havamdaki postumun sonunda hepinizi canı gönüden selamlıyor, yazıyı okuyup da yorum yazmayanlara şöyle yapıyorum…

8 yorum:

  1. :)) yorumuna bayıldım da şu işi hallet be bir ara:))

    YanıtlaSil
  2. İş mi!? İKS mi? :D Halen bekliyor.. Artık haftasonuna kaldı.. :P

    Bu öğretmenliğin bu massabbaşı işlerini hiç sevmiyorum kardeşim yaa.. :(

    YanıtlaSil
  3. MEB bekler, amirlerin kayırır :) Davetiye işi önemli, savunman süper :)

    YanıtlaSil
  4. Şimdi okula gidiyorum, görücez bakalım kayıracak mı amirler? Ama şmididen söylüyorum herşeye rağmen mutluyum, olacaklar bundan sonra benim için "tınnn..." :))

    YanıtlaSil
  5. Baya baya bırakmışsın ipin ucunu :) Bu haller iyidir, doğru yoldasın. Amirlerin açısından yorum yapamıyorum :) Bol şans o zaman.

    YanıtlaSil
  6. Yorum yazmayacaktım ki, fotoyu gördüm :)Kolay gelsinn

    YanıtlaSil
  7. @ mehbup: Hangi fotoyu gördün?

    YanıtlaSil
  8. Yazının sonunda belirtmişsin, tatlı bebeği :)

    YanıtlaSil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...