27 Haz 2011

Başarısız bir girişim

Çok çok sevdiğim, sevdiğimden gram tereddüt etmediğim canım.. Duygusallık, sürprizler, etkileme ve bir erkekten beklenen benzer özellikleri bende göremiyor. Bunu hissediyorum. Düşündükçe de kötü oluyorum.

Ama öyle oturduğun yerden de olmaz ki… Geçirdiğimiz zamanlara bakınca haklı olduğunu düşünüyorum. Bazen *küzlükte üstüme yok diyorum kendi kendime. Bu düşünceyi kırmak için bir girişimde bulundum.

Balayımıza düğünden yaklaşık on sonra çıkacağımızdan o on günlük zaman zarfını değerlendirmek için dün akşam yatmadan önce düşündüm, taşındım. Nasıl olur, nasıl biter diye… ve birşey buldum galiba! Geçen sene gittiği İzmir’in güzel ilçesi Selçuk’a bağlı Şirince’de (şaraplarını bilen bilir, duymuşsunuzdur belki…) küçük tarihi köy evlerinden oldukça memnun kalmıştı. Belki onu oraya götürebilirdim. Aslında oraya gitme fikrini önceden de konuşmuştuk ama herhangi bir plan veya araştırmada bulunmadık. bu konuda elimi hızlı tutarsam belki haneye bir artı koyabilirdim.

Bugün okuldan geldikten sonra ben de eli kolu sıvadım ve başladım araştırmaya. Hoşuna gidebilecek yerleri belirledim. Görüşmeler yaptım. Tarih olarak uygun olup olmayanları belirledim. Bir tanesini gözüme kestirdim. Evet.. Orayı beğenecekti, biliyorum. Artık kendisine sormak kaldı. Onayı aldığım gibi rezervasyonu yapacaktım.

Aradım, arkadaşıyla geziyordu. Dayanamadım, bekleyemedim ve düğünden sonra Şirinceye gitmek istemediğini sordum. İlk etapta beklediğim cevabı aldım. Kabul etti. Fakat daha sonra Şirince’de bir arkadaşının işlettiği yeri tutmamız gerektiğini, yoksa arkadaşına karşı mahçup olabileceğini söyledi. Herşey ona kalmıştı. Arkadaşını arayacak, gidecek yer ayıracak falan filan… İşte şimdi olmamıştı. Oysa ki bütün ayarlamaları, gerekli görüşmeleri benim yapmam gerekiyordu. Onu götüreceğim yer sürpriz olmalıydı, Merak etmeliydi. Şimdi ise merak edecek kişi ben oldum ve her işte olduğu gibi yine onu devreye sokmak zorunda kaldım.

uffff, bi işi beceremeyecek miyim? :(

15 yorum:

  1. :))
    üzülme,arkadaşı orda olduğu için bunu onun yapması gayet normal.Hem fikri bulan sensin:))
    Umarım çok ileriki zamanlarda da böyle süprizler yaparsın.
    Şirinceye gitmiştim.2000 senesinde ,güzel ve tarih kokan bir yer.
    Keyifli günler diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. bence sen bu gidişle başka sürprizlerde bulursun :)

    YanıtlaSil
  3. @dometessuyu: Artık oradan vazgeçtik, önümüzdeki maçlara bakmak lazım.

    @Mia: Bu yorumundan çok pis gaz aldım. Aklına birşey gelirse benden esirgeme... :)

    YanıtlaSil
  4. "Bu sefer ben her şeyi ayarlamayı istiyorum, arkadaşına da sonra gideriz, senin için bunu yaparsam çok mutlu olacağım" gibi cümleler kursan belki kabul ederdi. O da arkadaşı açısından haklı; ama olsun, şansını deneyebilirdin. Arkadaşı da anlayışla karşılardı sanırım.

    Her şey boş, tatil hoş. Şirinceye gidip unutabilen var mıdır acaba. Çok güzel zaman geçirirsin umarım.

    Bu arada senin gibi ince düşüncelere her zaman yer vermeyen birilerini tanıyorum çok yakından :) Alışıyoruz biz de zamanla, ne yapalım.

    YanıtlaSil
  5. @Burcu: Bu son söylediklerini acaba kendisi okur mu bilinmez ama hoşuma gitti.. :) Neyse artık başka yerde denerim şansımı. Ama niyetimi anlamıştır umarım..

    YanıtlaSil
  6. Aradaki sevgiden şüphe edilmeyince küçük detaylara alışmaktan başka yol kalmıyor. Ben de umutluyum bir gün ince düşüncelerle karşılaşacağım için, demek ki bir yerden sonra aklınıza geliyor :)

    Anlamıştır niyetini bence, hatta mutlu da olmuştur. Düşünmeniz bile yeterli gelebiliyor bizlere bazen, o derece sevginin gücüne inanıyoruz :)

    YanıtlaSil
  7. @Burcu: Teşekkürler Burcu, moralim daha iyi şimdi. Başka zaman, daha başka planlarla çıkıcam karşısına. Şimdilik kuluçkaya yatma zamanı.. :))
    Bence senin de umutlu olman gerek. Çünkü sevginizden emin olduğunuz bir ilişkiniz varsa emin ol içerde bir yerde o duygusallık, o incelik kendini gösterecektir. Bu ya beklediğin ya da hiç beklemediğin bir anda çıkacaktır karşına...

    YanıtlaSil
  8. anlamistir, kesinlikle !!

    bu sekilde ikiniz icinide bi nevi supriz oldu fena mi :)

    gonuller bir olsun, sevgi ve saygi hic eksilmesin ve daima artsin .. :)

    gerisi bos seyler ..

    YanıtlaSil
  9. @Lô - Lâ: Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Ona layık olmak için elimden geleni yapıyorum. Sanırım şmdiye kadarki en büyük uğraşım bu oldu. Ama bu beni yormuyor, tersine mutlu ediyor.. :)

    YanıtlaSil
  10. ne guzel :)

    Rabbim daim kilsin insh :))

    YanıtlaSil
  11. bence üzülmemelisin, düşünmen bir şeyler için çabalamış olman da çok önemli, sevdiğin insan için, mutlu olması için duyarsız kalan erkeklerden olmaman da çok önemli. Hep mutlu olun, maşallah.

    YanıtlaSil
  12. Süper bir seçim aslında, arkadaşın yerinde kalmanın avantajları da olabilir. Her yere yakın.. Birlikte harika bir zaman geçireceksiniz, hiç üzülme bence de.

    YanıtlaSil
  13. @Mekila: Güzel dileklerin ve iltifatların için teşekkür ederim.. Şımarttınız beni. :)

    @Vladimir: Arkadaşının dediği yer de zaten Şirince'de bir yer. Sanırım yazıda o noktayı vurgulayamamışım.. :( Arkadaşının bahsettiği yerde kalmanın tek avantajı maddi yön.. Bizden para almaması olacak. Nitekim ben hem böyle zamanlarda maddiyatı düşünecek durumda değilim hem de maddi yönden hatır gönül vesilesi ile bana avantaj sağlandığında kendimi kötü hissederim.

    YanıtlaSil
  14. merhaba, blogumdaki ürünleri sormuşsun da arkadaşım, hemen sağda indirim var yazan resme tıklarsan şu an satışta olan ürünlerimi indirimli olarak görebilirsin,30 hazirana dek indirim. ve beğendiğin ürün için mekilaningezegeni@gmail.com adresimden bana ulaşabilirsin.

    YanıtlaSil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...