4 Mar 2009

Halsizlik...

2 gecedir hiç rahat uyuyamıyorum. Bir önceki gece aşırı terlemiş bir şekilde böyle garip iğrenç karmaşık rüyalar görerek hortladım yerimden. Saate baktım, 03:00.... Daha uyanmama 3 saat var. Uyuyup uykumu almam lazım. Ama uykum gitti, kendimi çok kötü hissediyorum. Vişne suyu biraz kendime getirdi. İnternete baktım. MSN de kimse yoktu.TV ye baktım, hiçbirşey yok... :( 1 saat öyle takıldım bilgisayarda, ne yaptığım bile hatırlamıyorum. Vurdum kafayı yattım.

Dün akşamki daha kötüydü. İnanılmaz bir öksürükle uyandım. Boğuluyormuş gibi hissettim kendimi... Yataktan adeta fırladım. Su içtim, yok, aynı :( elma çayı içtim, biraz olsun kendime geldim, ama öksürük devam ediyordu. Boğazım çok kötüydü. 1-2 saat uyuyamadım. 04:00 gibi uyudum. 06:00 a doğru zorla kalktım. İnanılmaz güçsüz hissediyordum kendimi... :(

Okul tam bir işkence gibi geldi bugün. Teneffüslerde uyucaktım adeta. Sınıfta ayakta durmakta güçlük çekiyordum. Yere atıcaktım kendimi. Gözlerim kapanıyor, kendimi mal gibi hissediyordum. Öğrencilere farkettirmemek için zorlanıyordum. Bugün nasıl bitti hiç bilmiyorum. Şimdi eve geldim, sanırım kafayı yastığa koyduğum gibi uyucam. Belki koymadan, daha havadayken uykuya dalabilirim. :))

Yukarda yatan adamı felaket derecede kıskanıyorum sanırım, hadi görüşmek dileğiyle, ben yatmaya gider... :))

4 yorum:

  1. geçmiş olsun öğretmenim dikkat edin kendinize.
    bahar mı çarptı diyeceğim ama sizin oralara bahar geldi mi bilmem:)
    siz en iyisi coldplay den "life in technicolor" u dinleyin son single,rahatlayın,sıcak bir şeyler için şöyle,geçin pencerenizin kenarına.
    bugünlerde beni en çok açan harika bir şarkı,sever misiniz coldplay bilmem ama size hediye:)

    YanıtlaSil
  2. Bahar değil yaa... Soğuktan :((

    Şarkı için teşekkür ederim ;)

    YanıtlaSil
  3. ben biraz geç kaldım ama geçmiş olsun. umarım öksürüğünüz geçmişti.

    YanıtlaSil
  4. Atlatalı bayağı oldu :)
    Umarım şimdi de mevsim değişikliği muhabbetine hasta olmam...

    YanıtlaSil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...