17 Ara 2012

Müthiş bir haftasonu

Müthiş bir haftasonu oldu bu kez. Ama halen daha yapamadıklarımdan dolayı iç huzursuzluk var içimde.

ADF nin amatör denizcilik belgesini almak için bir sınava girmem gerekiyor. Sınav ayın 23 ünde. Ve ben daha hiçbir notun kenarından köşesinden bakmadım. Ama şunu biliyorum ki inanılmaz derecede teknik bilgilerin yer aldığı bir sınav bu. Bu sınavı kazanamazsam ehliyet alamayan ezikler gibi gezebilirim denizlerde.

Onun haricinde dünkü fotoğraf gezisi oldukça iyidi. Aslında Eski doğanbey her zamanki gibi sessiz sakin ortalıkta kimsenin olmadığı sanki boşaltılmış bir köy havasında duruyordu yerli yerinde. Öyle boş boş evleri çekmeyi tenezzül bile etmedik. Çektiğim 2 fotoğraf hoşuma gitti. Zaten onları da Karelerim'de paylaştım. tık... Oraya gittiğimizde anladık ki bir modele ihtiyacımız var... İnsanın olmadığı kare gerçekten boş oluyormuş. Bunu önceden  önemsemezdim ama gerçekten öyleymiş...

Daha sonra aşağı inip Karina'da balıkçı veya tekne falan çekeriz dedik. Ama oraya önceden gittiğimiz için aslında ayağımız geri geri gidiyordu. Orjinal bir fotorğaf bulacağımızı düşünmedik. Ancak sonradan sahile gelen kuşları görünce fikrimizi değiştirdik. Kuş çekelim dedik.. Biraz bataklığa girip sessiz sessiz yaklaştık.. Çok ürkek hayvanlar gerçekten. Bir ayağımız çamurda, elimizde kameralar, tripotlar. Açıyı ayarlarken minik fısıltılarımız. Ne kadar dikkat etsek de kaçtılar. Çekebildiğim ancak bu. Tıkk...

Akşam eve geldiğimde çok yakından görüştüğümüz arkadaşlarımız bize geldiler. Yemek yedik, oturduk. Çay içtik. Kendimi onların yanında o kadar rahat hissediyorum ki onlar otururken benim uyuklamam kimseye garip gelmedi.. :) haa bunu abartmamam lazım, biliyorum ama hoşuma gidiyor ya... İnversitede bırakmıştım ben bu rahatlığı. özlemişim....

Bugün ise erken kalkıp sevgili sevgilim hazırladığı güzel bir pazar kahvaltısından sonra öğrencimin gelmesini bekledim. Fakat başına buyruk kararlar alan velim yüzünden boşu boşuna beklemiş oldum.. :( Neymiş efendim, daha Perşembe gelmiş. Bu hafta bir daha gelmesine gerek yokmuş. İyi de bundan neden benim haberim olmuyor. Neyse birşey demedim.

15:00 teki dersim için Kuşardası'na gittik sevgilimle. O mağazalarda dolaşırken ben de tamsayılar anlattım... :P

Dersten sonra HOBBİT' e gittik. Muhteşem... Kesinlikle bu kadar iyisini beklemiyordum. Yüzüklerin Efendisi tadında harika bir film olmuş gerçekten. Karakterler aynı. Yüzüklerin Efendisi üçlemesi ile tamamen iç içe bir film... Kitaplarını alıp okuyasım var. Ama kendime güvenemiyorum.



Nothing Else Matters - solo piano, Scott D. Davis

14 yorum:

  1. hobbit'e hala gidememiş insanım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. FAntastik seviyorsan hele ki yüzüklerin efendisini diğer filmlerden ayrı tutabiliyorsan 3D gösterimi halen daha mevcutken kaçırma derim sana. Çünkü bu tarz filmler sinemada 1 kere izlenir. Sonra dönüşü olmaz..

      Sil
  2. Bu yazi yorumun uzreni hobbite gidilir

    YanıtlaSil
  3. Hobbit'e bende gidemedim hala, bu arada ben evde otururken hayat akıyormuş :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternetten indirip, öyle izlerim diye düşünüyorsan büyük hata yapıyorsun.
      3D nin keyfini çıkara çıkara izlemeni tavsiye ederim..

      Sil
    2. Ya ben öle mi dedim şimdi ahahah :D
      2 gündür seninle iletişim kopukluğumuz var :D

      Sil
    3. Anladım aslında ne demek istediğini de.. Ben, senin dediğinin altına alakasız birşey söylemişim. Ama yine de doğru birşey demişim. :D

      Konuya geri dönerse evet.. Dışarıda hayat akıyor. Sen de katılmayı denesene...

      Sil
  4. her hafta sonunuz keyifle geçsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. :)

      Sil
  5. Film kesinlikle çok güzeldi. Hatta bugün bir şeyler yazmak istiyordum onunla ilgili. Ergenliğime döndüm resmen filmi izleyince :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlamadım, neden ergenliğinze geri döndüğünüzü.
      Film yazınızı okumak için can atıyorum...

      Sil
  6. Güzel kareler çıkmış ortaya. İnsanın olmadığı karelerde bir eksiklik aslında ortama göre değişir. Bazen bazı ortamlara insanlar hiç yakışmıyorken, bazen insanı yerleştirmeden bomboş kalıyor kare. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru diyorsunuz. Ama belki bizim modelimiz olmadığından eksikliğini devamlı hisseder olduk şu sıralar...

      Sil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...