22 May 2011

İçerik yok, ya da yeterli değil

Bloxoo dan gelen mail:
"Merhaba, 
1iyokmu.blogspot.com adresli blogunuz Bloxoo Editörleri tarafından incelenmiş ve aşağıda belirtilen nedenlerden dolayı BloXoo'dan silinmiştir. 
Sebep: İçerik yok ya da yeterli değil, ,

İlginize teşekkür ederiz, 
BloXoo.com"



Aman ne üzüldüm ki bilemezsiniz. Bu siteyi farklı bloglara ulaşmak amacıyla kullanıyordum. Blogları tek bir çatı altında toplamak amaçlı yapılan güzel bir site aslında. Pardon, site güzel değil! Fikir güzel. Yani eğer farklı birşeyler yapayım diye fikir arayanlar varsa aslında bloxoo ya bir göz atabilirler. Ama gözatanların en acemisi bile şuanda varolan bloxoo dan çok daha kaliteli birşeyi ortaya koyabileceğinden eminim.
Güncellenmeyen blog görünümleri, çalışmayan butonları ve ilgisiz yönteicileri ile son günlerde tek yaptıkları şeyin kayıtlı olan blogların kaldırılmasından başka birşey yapamayan site yöneticilerinin bulunduğu bir site.
Önceden severdim, sayardım, hergün düzenli olarak uğrardım. Artık 1 üyesini daha kaybetti. Çok şey değil değil, sadece beni kaybetti...

Ya inanın eğer gerçekten nitelikli bir site olduğunu düşünsem kendimde eksiklik arayacağım ama sebep çok garip geldi. Kim, ne kadar blogumu okudu? Nasıl böyle bir karara vardı? Ben neden kimseden böyle bir dönüt almadım da kendi sitesinin gelişmesi için kılını kıpırdatmayan bir site yöneticisi benim blogum için böyle birşey yazmış? Neyse çok sinirlendim ama çaktırmıyorum. Sadece burada kusuyorum söyleyeceklerimi...

Bu 3 gün bloguma hiçbirşey yazmadığım gibi takip ettiğim blogları aksattım. Ama mühim değil, yakında telafisini yaparım. Hepinize iyi akşamlar, içeriği daha dolu, konusu belli olan bir yazıda görüşürüz yakında... ;)

5 yorum:

  1. beni de silmişler, rezillik diz boyu. kollektif kategosinde 7. sıradaydım.

    YanıtlaSil
  2. Bloxoo başlarda amacına uygun bir hizmet veriyordu ama sonraları reklam güdümüyle hizmetlerini aksattılar ve umduklarını bulamayınca çook uzun bir süre siteyle ilgisiz kaldılar. Son olarakta böyle yapmaları çok tuhaf olmuş.

    YanıtlaSil
  3. Siteye saniyorum bir siber saldiri soz konusu en son durumu duzeltmek icin yetkililerin baktiklarini biliyorum/ Tabi bu durum hic hos karsilanmadi camiada ayrica ben kendi kaydimi tamamiyle sildim///

    YanıtlaSil
  4. Bu durum ilgisizliklerin bir sonucudur. O zaman başlarına gelecek kötü şeylere katlanmaları gerekli...

    YanıtlaSil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...