29 May 2011

En sıradışı damatlık tasarımı

Cumartesi gününü hava kapalı bahanesiyle evde oturdum durdum öyle bütün gün. Ona pineklemek mi deniyor, öyle birşey işte... Yarın farklı bir etkinlik yapmazsam hafta içinde yapacağım yoğun tempoyu kaldırcağımdan emin değilim. Aslında bugünkü dinlenceye ihtiyacım vardı. Haftasonunu zor getirdim. Deli gibi sınırsız uyku ve uykumu son zerreciğine kadar almam bana iyi geldi. Ama fazlası bünyeme iyi gelmiyor.
Damatlık olayını önceden önemsemezdim. Beyaz bir tane alırım, üstüne papyonu takarım, gömlek vs… biter gider işte. Sonrasında o damatlık bir kenara kaldırılır ve sonsuza kadar bir yerlerde sürünür. Beyaz olması onu özel kılmakla beraber kullanılması zor bir eşya haline de getirir. O yüzden acaba yeni aldığım takım elbiseleri damatlık haline getirebilir miyim diye düşünürken baktım ki olmuyor. Sen en iyisi pamuk eller cebe yürü bi damatlık almaya. Tabi beyaz olmaması koşulu ile. Belki o zaman ileriki zamanlarda kullanışlı olur.. Parasız değilim. Ama 500 liralık bir elbiseye sadece 1 gece için vermek koyar.

Şimdi ise çok zor daha zor bir seçim içindeyim. Yalnız başıma ayakkabı alırken bile kararsızlıktan daral gelen birisi olarak damatlığımı nasıl seçicem, bunun düşüncesi içindeyim son birkaç saattir. Belki piyasalara daha bakmadan önce şöyle internetten göz atmam gerek. O da zor geliyor, desem acaba çok mu naz yapmış olurum?

Düğünümde hani kasıntı bir şekilde durmak istemiyorum. etrafa sahte gülücükler beni gerer. O kadar çilesini çekmişiz, eğlenecek ilk kişilerin biz olması gerekmez miyiz? Yapacakları belli olan kasıntı damat mı, yoksa biraz rahat damat mı hoş karşılanır? ufff, kusura bakmasınlar lütfen, biraz rahat olmayı tercih edicem. O yüzden şöyle bir damatlık tasarlasam nasıl olur?

Kapri boyunda pantalon… Ne de olsa düğün yazlık bir mekanda olacak. Temmuz’un sıcağında o kadar koşuştura içinde bacaklarımın pantolonnumu ıslatacak kadar terleyip iğrenç bir görüntü içine girmek istemiyorum. Görüntüde belli etmeye çalışmasam da benim öyle hissetmem yeteri kadar gerilmeme neden olabilir. Bu konuda olumsuz tepkiler alacağımı biliyorum ama yine de şansımı deneyebilirim...

İtalyan kesim slim ceket… Evet, vücut hatlarımı, zayıflığımı, atletik vücudumu göstermeliyim dimi? : ) Yani bu vakte kadar formda kalmışsam eğer, bir takım elbisenin vücudumu yutmasına izin veremem, değil mi? Buarada ceketin olabildiğince kısa olamsı gerekli. Hatta patalon üstüne çıkabilir. Biraz smokin havası yaratabilir.

Yelek tabi ki yok…!


Kravat? Papyon? .. yoksa? Karar veremedim. İkisi de cazip gelmiyor. Hiç olmasa da olur...

Ayakkabı yok… Aslında ayakkabım var, ama giymeyi düşünmüyorum. Yaz mevsiminde çimlerin üstünde yapacağımız düğünümde bütün olumsuz enerjimi en rahat biçimde topraklayabilmek için yapabileceğim en güzel yöntem bu olmalı…

Eveet, bu kadar hayal yeter… Şimdi google amcaya soralım bakalım 2011 damatlık mdelleri nasıl birşeymiş? Buarada sizler de yorumlarınızı yapın.. ;)

3 yorum:

  1. Mimin işleme konuldu, yayınlandı :))

    YanıtlaSil
  2. damatlık konusundan anlamam ama,
    düğününde bol bol oyna,eğlen.
    Keyfini çıkar:))

    YanıtlaSil
  3. @ Gürhan: Yoğun mimli günlerindesin.. :)

    @ domatessuyu: Orası kesin. Şu sıralar sadece tefevruatlarla meşgulüm. ;)

    YanıtlaSil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...