27 Mar 2013

Erkekler etek giymeli

Haksızlık bu yaa...
Eşimin 180 TL ye pazardan değil, ssağlam indirime girmiş bir mağazadan aldıklarını yazıyorum...
5 etek
2 deri ceket (orjinal deri değil ama sonuçta ceket...)
2 elbise
1 şal

Bir de aynı gün yine indirimlerden faydalanarak aldığım ürünleri yazıyorum.
3 klasik pantolon
1 kravat
1 ceket (klasik)
Benimkiler de 340 TL...

Ondan sonra diyoruz 'Bayanlar neden bu kadar alış verişi seviyor?'
Arkadaş bana da bu kadar geniş yelpaze sunsunlar ben de severim. Hem çeşit çok ya... Renk renk desen desen istediklerini alabiliyorlar. Haksızlık lan bu! Erkekler de etek giymeli!!!



Bu arada övünmeden geçemeyeceğim. Geçenlerde hiç hoşlanmadığım bir çift ile beraber ortak arkadaşımıza ev ziyaretinden önce ev hediyesi alalım dedik ve bir alışveriş merkezine gittik. Bayanlar daha iyi anlarlar diye kendi hallerine. Bu arada beraber takıldığımız eleman 'ya bizim hanım geçen gün diyip duruyordu, şurada çok beğendiğim bir hırka var, ama çok pahallı diye alamıyorum...' diyip POLO'ya daldı. Hiç ucuz olmayan gayet pahallı ve gereksiz bir fiyata aldı hırkayı, hediye paketi yaptırdı ve hatunların yanına gidip gövde gösterisi yaptı. 'Ben hatunuma en pahallısından hırkasını alırım... Yetmezmiş gibi bunu başlasının gözü önünde vererek bu durumu showa dönüştürürüm.' havalarında... Biliyorum ki indirime girmiş olsa beğenmeyip, almayacak o zıkkımı. Onu almasındaki amaç belli... Alıp da üstüne uydursa birşey de demeyeceğim .Neyse, hayırlı olsun dedik ve kendi hallerine bıraktık.

Övündüğüm kısım ise şu... Sevgili sevgilim, bana böyle aksiyonlar yaşatması için beni maymun etmiyor. İstiyorsa gidip kendisi alıyor, hava atma olayından nefret ediyor. Ne hoş dimi amaa :)

20 yorum:

  1. Uzun süredir ortalarda yoktum bir yorum yazıyım bari :D Fantezi olsun diye bayan kıyafetleri giyenler var erkek olmalarına rağmen, istersen giy :D Bence de hos bir durum evet. zaten insanın eşinin-sevgilisinin karakteri önemli çünkü hani hayat kuruyosun onunla hani bence gerçekten şanslı birisin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveti,, görünmüyorsun. Gerçi ben de yokum pek, uğrayamadım sana. Demek denk gelmiş.. :)
      İStanbul'da yaşasam ve mesleğime sıkıntı çıkarmasa (memur olmasam) düşünülebilecek birşey... Evet, bayan kıyafeti giyebilirdim.. :)

      Evet, hergün şanslı olduğumu düşünüyorum. Umarım sen de mutlu olabileceğin birisiyle birliktelik kurabilirsin...

      Sil
  2. hala böyle insanlar yaşıyor mu?
    biliyorum yaşıyor:)
    kadınlar hele bazen çok çekilmez olurlar of,
    zara'dan kazak aldım şu paraya,mango'dan etek aldım şu paraya.hayır nasıl bir ego bu çözemiyorum ben.


    erkekler etek giyebilmeli bence de.biz nasıl pantalon giyiniyorsak ...değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen ego tatmini... Bombalayasım geliyor. Uzak tutuyorum kendimden. Zarardan başka bir işe yaramıyorlar...

      Sil
  3. katılıyorum. erkekler,in bir giydiği gömlek avr nede olsa diye basıyorlar fiyatı basıyolar etiketi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir mağazada 100 TL olarak görülen bir kot pantolonun aynı kesimin bayan verrsyonu 2 metre ötede 20 TL olduğuna şahi olmuştum. Aynı malzeme, aynı marka, aynı mağaza. Sorsan ikisi de indirimde...

      Sil
  4. Nedense okurken Orta direk şaban geldi aklıma, 4 zeytin 1 tane yersem 3 tane kalır bugünde peynir yemesem ay sonunu getiririm. Yurtdumun güzel insanları nasıl bir tüketici canavarına dönüştürüldü. Sözüm meclisten dışarı olmakla beraber fırsatları görmek ve değerlendirmek iyi bunun yanında fırsatları değerlendirenleri örnek alırken ne kadar tükettiklerine ne kadar çok alış veriş yaptıklarına değil fırsatları nasıl değerlendirdiklerine bakmaları menfaatlerine olacak lakin bunu fark eden tüketici az gibi geliyor.
    Esen kalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırsat kollamak için ihtiyaç olsa da olmasa da çok mağaza gezmek ve fiyat kollamak gerekirmiş. Bunu eşimden öğrendim. Önceden öyle değildim. Ne zaman neye ihtiyacım varsa çıkıyordum çarşıya, alıp geliyordum. İndirime girmesini beklemeden direkt sezonunda satın alıp az kazık yemedim.. :)

      Sil
  5. :)
    ama artık erkekler içinde çok fazla çeşit çeşit ürünler var bence, en azından eskisi ile karşılaştırırsak :) ve gösteriş hastalığı feci bir durum, Allah yardımcıları olsun ne diyelim :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fazla gösteriş meraklısı değiliz. Ama tabi bu biraz da toplumun bakış açısıyla alakalı. Yani kırmıı pantolonu bir erkek çocuk giydiğinde garip gelmiyorken yaşı ilerlediğinde garip gelebillyorsa bu toplumun inanlarına malettiği bir durumdur. (Aslında bir kısıtlamadır..)

      Sil
  6. hahahah bence sakıncası yok, giyin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Giyersem fotoğrafını çektirip buraya koyarım, ama çok ümitlenmeyin.. :)

      Sil
  7. Sadece o değil , bayanlara tanınan öncelikle can sıkıcı. Hatunların oluyor yüzlerce çeşidi biz gariplere koymuşlar öyle üç beş bişey alın da giyin la işte dercesine.
    tayt giyip çıkacam şerefsizim!

    YanıtlaSil
  8. :) çok alemsiniz acayip güldüm şuan hahahahhaah :))

    siz bir gömleği uzun süre giyiyorsunuz ama biz hemen sıkılıp alırız almak için hep bahanemiz vardır o yüzden size birşey üretmiyorlar :))

    YanıtlaSil
  9. Kadınların birde indirim şansları çok tabiki erkekler oturup indirim günü bekleyemiyor. :)
    Ama bence de yakışabilir. =))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bekleyeni de var, beklemeyeni de.. Ama moda takibi yapan cinsiyet direkt kadındır. Orası kesin... O yüzden sektör direkt kadın üzerine işliyor..

      Sil
  10. ben hangi mağazadan alışveriş yaptığını merak ettim eşinizin:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzmir Selçuk'ta Arvalya alışveriş merkezi.
      Fusion falan satıyordu....

      Sil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...