3 Ağu 2013

Çok kısa

  • KUTO'nun düzenlemiş olduğu şu yarışmaya katılmak istiyorum ama yemiyor.
  • Evin sağın solunda (genelde mobilya eşyalarda) beyaz olduğundan mütevellit sevgili sevgilimin kırmızı renkteki oje izlerine rastlıyorum. Daha 3 ay geçmedi içine ettin la evin diyesim gelse de zaman zaman kendini hatırlattığı için yüzümde tatlı bir tebessüm oluşturuyor. Ama bu, eline asetonu alıp temizlememesine engel değil. Bunu yazmak nerden aklıma geldi peki? Bu izler sadece beyaz mobilyalarda, dolap kapaklarında vs değil, bilgisayarımın ekranında da mevcut... Gördüm, yazasım geldi. :)
  • Marangoz ile başımın nasıl belada olduğumu okuyanlar bilir. Temmuz'un başından beri yarım saatte yapacağı işi yapmadı. Aldı parayı gitti şerefsiz.. Geçen gün aradığımda -ki binlerce kere kendi telefonumdan aradığım halde açmadı ve kardeşimin numarasından aradığımda açtı- ve bağrış çağırış birbirimize bağırdık çağırdık, içimi döktüm ve rahatladım... yarım saat tartıştık, sonra tatlıya bağladık. En sonunda tatlıya bağladık. 'Tamam, söz, Cumartesi geliyorum.' dedi. Bugün Cumartesi, saat 14:48 ve halen giden gelen yok...
  • Şu internette önceden de bildiğim ve her geçen gün bir yenisine daha şahit olduğum şu sitelere bayılıyorum. :)
http://www.alpertungaoldumu.com/ 
http://munirozkuloldumu.com/
http://www.issizacunkaldimi.com/
http://www.maaslaryattimi.com/
http://allahvarmi.net/ 
  • Metal müzikle aranız nasıl bilmem ama Ramstein'ı duyanınız vardır heralde. Metal müzikle alakası olmaynlar da aşağıdaki videoyu es geçebilirler. Metal müziği böyle tanımanızı istemem. :D  Maltepe Üniversitesi de Rock of purple  etkinlikleri kapsamında bu genç arkadaşları almışlar sahneye. İbretlik video, buyrun...

11 yorum:

  1. Tabletten girdiğim içn hangi şarkı göremedim ama çok severdim lisede :)

    Saat 17:30 gelen giden?

    Ayrıca eşin ojeleri silse boya aşınır???!! :D

    YanıtlaSil
  2. Videoda Du hast şarkısının katliamına tanık oluyorsunuz. İzleyemediğin belki isabet olmuştur.. :)

    Saat 17:41.. ses seda yok.

    Asetonun aşındırdığını biliyorum ama yapcak bişi de yok..

    YanıtlaSil
  3. ya ahahaha sevgilini de seni de yerim :D

    Ramstein'i canlı izleidm. konserleri muhteşemdi! ama bu video.. ibretlik ötesi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lütfen.. Sevgilimi yeme hakkı bende saklıdır. :D

      Sil
  4. Ramstein candır , herkes sevmesede bir dönem deli gibi dinlerdim :)Bu video bırak ramstein'i , müzikten soğutur insanı ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orjinal videosunu dinleyince etkisini yitiriyor.. ;)
      http://www.youtube.com/watch?v=RlOAMKTj0hU

      Sil
  5. "KUTO'nun düzenlemiş olduğu şu yarışmaya katılmak istiyorum ama yemiyor."

    Hadi yersin sen onu, Öncede yazmıştım sanırım. Senin fikrine önce sen saygı duyacaksın diğer durumlar teferruat kalacaktır.

    Esenlikler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kendi fikrime saygı duyuyorum da diğer fikirlerin yanında çok zayıf kalıyor. Desteğiniz için teşekkür ederim ancak biraz daha pişmem gerekiyor.

      Sil
    2. Yorum yazarken ekleyecektim ancak dosya yanimda degildi/ Bu kadar hassas yaklasiyorsaniz konuya bende sizinle bir fotografimi paylasacagim yorumunuzu merak etmekteyim. Sevgilerle
      Resime RUHUM adini vermistim. Yakin bir zamanda siir esliginde blogumda olacak zaten biraz reklam gibi oldu ama sok sok sok Orjinal blogundan once ilk 1iyokmu blogunda :))
      http://r1308.hizliresim.com/1d/6/r69wx.png

      Sil
    3. Resimsi bir fotoğraf olmuş. Bu tarz fotoğrafları çok beğeniyorum. Bu tarz fotoğrafları çekmek ve görmek zordur.

      Tek olumsuz eleştirim şu olabilirdi. Fotoğrafta ilk dikkati çeken aydınlık olan bölge. Bu bölge belki altın olranda olabilirdi. Ama çok da mühim değil. Sağ köşedeki sarı renk sanki fotoğrafta yanık hissi veriyormuş gibi geldi. Yine o köşede bir kararma var. Fotoğraf sağ tarafında hafif bir buğuluk var. Bütün bunlara gerek var mıydı diye düşündüğümde dikkat dağıtmadığı için problem değil.

      Olumsuz yorumlarımın da içinde bulunduğu bu fotoğrafta belirtilmek istenen fırça darbelerini andıran bu lekelerin insanda bıraktığı etkiyi vermesine engel değil.

      Sil
    4. Buarada tebrik etmeyi unuttum. Gerçekten çekmesi ve görmesi zor güzel bir fotoğraf...

      Sil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...