28 Haz 2012

Biri tatil mi dedi?

Uzun bir süre aranızda olamayacağım. Blog okuyamayacağım. Öncelikle blog arkadaşlarıma şunu demek istiyorum...

Sizi okuyamıyorum ve bloglarınıza yorum yazamıyorum diye, lütfen beni unutmayın!!! :)

Yarından itibaren tatile girmiş olacağım. Yarın cennetin bir köşesi olan Çubucak'ta yerimi alacağım. facebook, twitter ya da twetter ya da tweeter her neyse bir dahaki yeni eğitim - öğretim döneminde yazılışını da tam olarak ezberimde tutacağıma kendime söz vererekten sanal arkadaşlık, paylaşım veya tırıvırı sitelerinden + beynimin temel düşmanı, radyasyonun kaynağı bilgisayarımdan uzuuuunca bir müddet uzak duracağım.

Yapmayı düşünüdüğümüz tatil benim 3-4 yıl önceki hareketli tatillere (Konu ile ilgili bkz: Hayvanlar gibi geziyorum.) kıyasla daha sakin bir tatil olacak. İlk hedefimiz Çubucak... Çubucak nedir, ne taraflara düşer? diye soranlar için şöyle diyim... Ben Çubucak'a yaklaşık 20 yıldır ailemle olmak üzere giderim. Çadır ve karavan kampı olmak üzere doğa ile içiçe olmayı düşünen herkes için uygundur. Öyle burdan anlatılmakla da pek bir yere varamayacağım için konuyu kapatıyorum.. haa bir de Marmaris - Datça arasında güzel bir mekandır işte. Şöyle de bir fotoğraf eklersem sanırım ne demek istediğimi anlamış olursunuz...


10 Temmuz tarihinde doğuda görev yaparken bana her türlü yardımı olan ev arkadaşımın düğünü varmış. Beni davet etti. Düğünlere gitme olayı benim oldukça gıcık olduğum bir mevzu olmasına rağmen bana yapmış olduğu binbir güzellik ve düğünümde beni yalnız bırakmayan bir avuç arkadaşımın içinde olmasından mütevellit... cümlenin sonunu getiremesem de sanırım siz ne demek istediğimi anladınız. 10 Temmuz'da Antalya'dayım... eee 'Temmuz' ve 'Antalya' demek TATİL kelimesinin tanımı veriyor bizlere...Oraya kadar gitmişken oranın güzelliklerinden faydalanmak da gerek. Şimdi evli olduğumu da hesaba katarsak çok international takılamayacağız demektir. Dolayısıyla daha çok doğa, tarih, mis kokulu çam ağaçları bizlere eşlik etmek durumunda olacak.. Güzel bir planımız var. Eşim ve ben hayatım boyunca yapmak istediğimiz ('istediğimiz' diyorum, çünkü bu olayı o da yapmak istiyormuş... ne güzel dimi :)) ) bütün Akdeniz'i baştan başa olmasa da yarı baştan olmak şartıyla geze geze, toza toza, bir orada, bir burada, çadır kampları, bungalow tipi evler, şelaler, mağaralar, bungy jumpin, scuba diving her türlü atraksyona dahil olmak koşulu ile paramızın son kuruşuna kadar harcayıp kendimizi tekrar Çubucak orman kampına ataraktan bütüüüün yılın strestini yok edeceğiz..

Yani sözün kısası uzunca bir müddet yokum..  Haydin kendinize iyi bakın.. Ben döndüğümde de beni unutmayın, hatırlayın, 'Kimdi lan bu?' demeyin... :)



5 yorum:

  1. Seni unutmayıııızzzz bizzzz:):)

    YanıtlaSil
  2. iyi tatillleeer bizleri boşver tatilde bol bol eğlen :)

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar güzel bir noktaya temas etmişsiniz. Çok klişe bir laf olsa da ben yine de yorumumu yazayım.

    Unutulmamak istiyorsan unutmalısın çünkü "Unutulanlar unutanları asla unutmaz" mış...

    YanıtlaSil
  4. Tık Tık :):) 1 i yok muuuu:)

    YanıtlaSil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...