8 May 2012

mimm

23 Nisan... Sınavlar... kağıtlar... e-okul... eşimin yüksek lisans tezi... derken hiç vakit bulamadım blogumla uğraşmaya...
Artık daha fazla ertelemek istemiyorum. Hem Beyaz Safam hem masal kahramanı bana aynı ödülü yollamışlar. Teşekkür ediyorum kendilerine. Cevaplayamadan geçmek istemiyorum bunu...

Yapmam gereken kendimle ilgili 7 şeyi paylaşmalıymışım. Bunu uzun uzun düşünerek yazacağımdan bu konuyu bölük pörçük yazıyorum. Bir oturuşta yazdığım birşey olmayacak.

  1. Yorgun bir iş sonrasında ne olacağını düşünmeksizin tembellik yapmaya bayılıyorum. Hatta bunu düşünerek twitter'ıma şunu yazmış bulunmaktayım. Her Cumartesi bunu yaşamak bana feci keyif verir. Sınırsız uyku... ardından gelen müzik eşliğinde eşimle beraber yapmış olduğum zengin bir kahvaltı... ve sonrasında TV karşısına geçip 2 bardak keyif çayı...
  2. İlköğretim matematik öğretmenliğinden mezunum. İlginçtir ki okurken matematiğe bu kadar ilgi duymuyordum. Okulumun bitmesine aylar kala artan ve mezun olduktan sonra da devamlı bir artış gösteren matematik ilgim mevcuttur. Fakat bu, not ortalamamı yukarı çekmeye yetmemiştir.
  3. Gitarı yarı bırakmış olmam vicdan azabı çekmeme neden oluyor. 'Mesleğim değil ne de olsa...' bahanesi arkasına sığınmamı kendimi kandırmaca olarak nitelendiriyorum.
  4. Genelde ilk tanıştığım insanlarla çok diyalog kurmam. Önce karşımdakini tanırım. Düşüncelerine katılmasam bile tartışmaya girmem. Tartışmya değer olduğunu düşünürsem ancak o zaman fikirlerimi söylerim.
  5. Güzel giyindiğim zamanlarda ancak etrafımdakilerin giysilerini incelerim. Eğer o gün paçoz giyinmişsem kimsenin giydiğine dikkat etmem.
  6. Gitar çalarken iyiyimdir. Ama şarkı söylerken kargayı aratmam..
  7. Çileği şekerle yerim.. :)


3 yorum:

  1. harikasın..ne kadar samimi cevaplar böyle..gitar çalmaya lütfen devam et..güzel sanatların bir ucundan tutmalıyız..sanatı yaşamak insanı tazeliyor ve yaşam enerjisi veriyor..
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ooo, ne hızlı oldu bu yorum böyle.. Alışkın değilim ben :)
      Teşekkür ederim yorumun için.

      Sil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...