10 May 2012

Ezik miyim lan ben?

Birara hatırlıyorum da facebook ta sağ tarafta o gün doğanların listesi sağ tarafta gösterilirdi. Adeta kurban listesi gibi olurdu. Artık o gün o kişilerin duvarlarına girip tek tek doğum günü kutlama mesajları atmak farz olurdu. Atmazsanız aranızın bozulma ihtimali de vardı. Bir de farklı şeyler yazmak için kendini kastıran tipler de vardı. Diğer kutlayanlara mesaj, 'Ben sizlerden farklıyım.' imajını vermeye çalışanlar... Komikti aslında. Gereksiz...

Gereksiz olduğuna şöyle bir kanaat getirdim. Eğer doğum günümü kutlamak isteyen biri benim doğum tarihimi aklında tutar. O gün gelince de kutlar. Kutlamadı diye de hiç kafaya takmazdım. Nitekim trip atacak olsaydım bugün doğum günümü kutlayanların sayısına ve kimlerin olduğunu baktığımızda şuanda depresyonda olmam gerekirdi veya intahar etmiş olmalıydım.

Sevgili sevgilim başta olmak üzere... 1. dereceden annem, babam, kardeşim, kayınvalidem, kayınbabam ve beni tanıştığmızdan itibariyle bütün kötü zamanlarımda yanımda olan arkadaşım E.E.E... ve biri daha var onu çözemedim nasıl yaptıysa bir şekilde doğum günümü facebook ta gizli olmasına rağmen öğrenmiş ve duvarıma yazmış. Lakin duvarıma yazılanları sadece benim görmemden mütevellit, olay sadece ikimizin arasında reaksiyon göstermiştir.



Sonuç olarak 30 yaşına bastım ve doğum günümü hatırlayanlar arasında arkadaşım dediğim tek kişi E.E.E... Şimdi ben o kadar kötü veya gereksiz biri miyim? Ezik miyim lan ben? diyerekten Tülay'a bağlamam mı gerekiyor?

Yok efendim, hiç gerek yok. Nitekim benim de doğum günlerini kutladığım çooook az kişi olmasına rağmen tanıdığım çok değerli, saygı duyduğum, karakterli, şeker tadında müthiş arkadaşlarım var. O halde? Ezik değilimdi dimi?

10 yorum:

  1. doğum günün kutlu olsun desm arkadaşım mısın ben söylemesem bilmiyordun bile diyeceksin iyisi mi ben de sen hatırlatmadan: nice nice nice gelecek doğum günlerin kutlu ve mutlu olsun diyeyim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ooouuwww çok asabi bir yazı mı olmuş bu o kadar yaahuuuuu...?
      Bugün sevgilim çiçek yollamış okuluma. Çiçei gören sordu tabi neyin nesidir diye? Söyledim doğum günüm diye. O anki kutlamalar bile benim şımarmama yetti.

      Kaldı ki sizler de arkadaşımsınız. Sizi görmem lazım değil. Üstelik beni okuldakilerden daha iyi anladığınızı düşündüğüm arkadaşlarımdansınız.

      Teşekkür ederim hoş kutlamanız için... :))

      Sil
  2. Ben zaten hatırlamıştım doğum gününü :p İyi ki doğmuduunn :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim de sanırım oldukça kaliteli bir espriydi sizinki.. :)

      Ama 9 saatlik dersin ardından kavrama gücümün zayıflamasından kaynaklansa gerek anlayamadım ben.. :(

      Sil
  3. Her güne bir özellik vereceğime her insana bir özellik vermeyi tercih edenlerdenim. Nitekim gelip geçer günler dön dolaş aynı gündür. Ama insan öyle değildir. Dön dolaş geldiğinde üzerine ya bir şeyler koymuştur ya da üzerinden bir şey almıştır. Bu vesileyle 18.ci yaş gününüz kutlu olsun efenim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir yorum olmuş. Gerçekten hoşuma gitti bu.
      Teşekkür ederim.. :)

      Sil
  4. Ama ama ben o tarihte hastanedeydim..Pastaya yetişemedim yaaaaa...Doğum günün kutlu olsun..
    Mimin ver bende..İsmi "Silmeden"..İlginç gelebilir bi bak istersen..

    YanıtlaSil
  5. İyi ki doğmuşsun :)
    Dünyanın senin gibi neşe dolu insanlara ihtiyacı var unutma:)
    Ezik filan da değilsin ayrıca:)
    cici pazarlar ola :)

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş doğum günün kutlu olsun ^_^
    Röportaj tadında bir mimin var bende, cevaplamak istersen.:)

    YanıtlaSil
  7. EEE hep yanında olacak..

    YanıtlaSil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...