17 Nis 2012

kısa kısa mim...

Venüs yeni bloguyla mim yollamış. Çok teşekkür ederim. 5 sorudan ve birbiriyle hiç alakası olmayan sorulardan oluşan kısa bir mim.. :)
Kendini nasıl hissediyorsun?
Fiziksel açıdan Salı günü olmasından kaynaklanan (9 saatlik dersin ardından) inceden bir yorgunluk var ama geçti. Onu es geçebiliriz. Psikolojik olaraktan ise bomba gibi hissediyorum. Oha diyeceksiniz biliyorum ama nedense henüz Salı olmasına rağmen sanki haftasonu gelmiş gibi hisediyorum. Okul yoruyor yormasına da canınmı sıkan hiçbir olay olmuyor. Haaa sistemde büyük aksakklıklar vardır. Zaman zaman bunu burda ülke meselelerini getirmiyor değilim ama bunu günlük yaşantıma yansıtmayı anlamsız bulduğumdan mutluyum ulannnn kısacası işte...

Reankarnasyon gerçek olsa, Dünya'ya ne olarak gelmek isterdin?
Mutlu olduğumu söylediğime göre bir değişiklik olmasına gerek yok.. Ama madem sorulmuş hadi cevaplayım. Ünlü bir gitarist olup Dünya turnesine çıkmak isterdim. :)

Vurulduğun dizelerden ilk aklına geleni...
... üzgünüm ya yok ya da aklıma gelmiyor.

Son zamanlarda izlediğin hangi filmi çok beğendin? En favori repliği?
Uzun zamandır film izlemiyorum ama zorla sevgilime sorarak hatırlayabildiğin filmi söylüyorum.. 'Aşkın gücü' diye çevrisi yapılan 'What dreams may come' gerçekten güzel bir filmdi. Güzeldi, tavsiye ederim.
"İyi insanlar kendilerini affedemedikleri için cehenneme giderler..."


Mimlenenleri tek tek yazıyorum bu sefer, kontrol edicem, kimler cevap vermiş kimler vermemiş diye, not alıyorum bakın... :) 


ofelya
Burcu
Gölgelik
Hayal Kahvem
Lô - Lâ
Vladimir
Şair Değilim


Şarkı için teşekkürler E.E.E... ;)

8 yorum:

  1. Sen mimlenenleri not ede dur, bende şu filmi not edeyim ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ehehehee :) Buarada sende geri adım atma durumları görüyorum. Hayırdır? :)

      Sil
    2. Ya napıyım, bırakamadım, bırakamamak değil de böyle yeniden başlamak çok bokmuş onu anladım. Ama dengeleyeceğim, ne bunu bırakırım, ne onu. Şizofren blogger olarak tarihe geçmeyi planlıyorum ahah :D

      Sil
    3. Şizofren blogger olmak için çift blog sahibi olmaya gerek yok.. Bana twitter dan zamanında çoook değerli bir blog arkadaşım benim bu tek blogluk halime 'çift kişilikle şizofren...' ifadesini kullanmıştı. Ne demek istediğin halen çözmeye çalışıyorum... :)

      neyse çok kafa yormamak gerek.. :)

      Sil
  2. merhabalar ..
    mim için çok teşekkür ederim ..

    gölgelik sakini ;

    YanıtlaSil
  3. filmi bilmiyordum ama söz güzelmiş

    YanıtlaSil
  4. mim icin tesekkur ederim ancak blog formatimin disinda oldugundan cevap veremiyecegim size iyi mimlenme ve mimlemeler//

    YanıtlaSil
  5. Graçias señor : )

    İcim bu aralar savas meydani gibi. Kisa zamanda. Tekrat tesekkurler efenim.

    YanıtlaSil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...