21 Tem 2009

Hayvanlar gibi geziyorum :)

Ankara-Çeşme yolculuğuna 71 lira vererek kazık yediğimi düşünmüştüm. Oysa ki inanılmaz rahat bir yolculuk yaptım. Varan firmasını tavsiye ederim.


Çeşmee'ye vardığımda Dalyan sitesini bulup gitmem gerekiyorduç Yol yorgunu ve bir de İzmir'in o kavurucu sıcaklığı beni yedi bitirdi.


Çocukluk arkadaşım Hürcan'ın düğünü için geldiğim Çeşme'de yine çocukluk arkadaşım olan Didem'lerde kalmayı planlıyordum. Yazlıkları Dalyan'daymış. Gittim. Gerçekten de güzelmiş. Yıllardır da görmemiştim Didem'iç Değişmediğini söylemiştim ama ne yalan söyleyim. Daha güzelleşmiş...


Mekan güzel... Denize falan girdim derken Çeşme'ye geri döndüm. Düğün teknedeydi. Tahminimden de az katılım oldu. Sanırım bunda davetlilerin kalacak yer sorununu kendi imkanlarıyla çözmeleri gerektiğinden kaynaklanıyor. Ama çok eğlenceliydi.
ürcan'ın yine eğlancali grup arkadşları düğüne farklı bir hava kattı. Onlar
olmasa hareket olmazdı sanıyorum.

Düğünde beni ençok etkileyen 20 yıllık arkadaşımın nikah masasında "evet"
cevabını vermesi olmuştu. Çok sevindim, garip bi suygu sardı içim.
Duygulandım yaa... Ne yalan söyleyim, 1-2 damla yaş da geldii gözümden.
Ama kimsenin gördüğünü sanmıyorum. O yüzden şanslıyım. :)

Ertesi gün de zorlu bir yolculukla Alanya'ya geldim. Alanya tatilim henüz bitmiş değil ama yolculuktan size bahsetmek istiyorum.


Çeşme'den bir yere gitmek istiyorsanız sağlam bir eziyet çekmeye hazır edin kendinizi... Dalyan'dan gecenin 2 sinde bi firmadan biletimi ayırttım. Aslında istediğim saatte yoktu, fakat başka bi firmanın telefon numarası da yoktuç İzmir otogarına gidebilsem 500 tane firma içinden Fa

1 yorum:

  1. Bu yazım teknik bir aksaklıktan dolayı 2 ye bölünmüştür. Geriye getirilmesi mümkün değildir... :(

    YanıtlaSil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...