25 May 2009

Bir oraya Bir buraya...

Bugün harbi yoğun bir gün geçirdim yaw...
Okuldan her zamanki vaktimde çıktım.. 12:30...
Direkt eve geldim.

Türkçe öğretmeni arkadaşım Mahir Hocamın sınav kağıtlarını yazmaya söz vermiştim. 2 sınıfın sınav kağıtlarını yazdım. Mahir'le buuuşup kırtasiyeye uçtum. O kendi sınav kağıtların fotokopilerini çekti ben de yapmam gereken (aramızda kalsın ama yapmayacağım...) veli ziyaretlerin tutanaklarının fotokopilerini çektirdim...

Ordan PTT nin kargosuna gittim. Annemin yolladığı yazlık eşyalarımı aldım. :)) Canım annem benim. Seni çok seeviyorum. :))

Karnım acıkmıştı. Gün boyunca 2-3 pooça dışında hiçbirşey yememiştim. Birşeyler yedim. Ordan Aras Kargo'ya gidip şu merakla beklediğim fotoğraf makinamı aldım.

Ordan eve gelip şu veli ziyaretleri tutanaklarını doldurdum. O sırada bildiğiniz dolu yapdı. Ama öyle böyle değil... Biranda etrafı sular seller götürdü. Sokaktaki logarlar anında doldu... Bir de yazlıkları almıştım, olaya bak yaa... t-shirt giymek için can atıyordum... :(( Ama tabi 1 saat sonra tekrar güneş açtı orası ayrı. :))

Neyse... Tutanak işi de bitince oradan elektrikçiye uğradım. 5 gündür karanlıklar içindeki odama artık medeniyeti getirmeye niyetlenmiştim. Gittim elektrikçi çağırdım. Adam önce attı tuttu... "ben bu işi küçüklükten beri yapırum, sonra yüksek okulunu okudum" vs vs... "Eeeee?" 1 saatten beri sorunu anlamadın? Adam önce düğmeleri değiştiriyor. "Olmadı alpülün gazı bitmiş." diyor, olmuyor. Başka "ampülle değiştirelim, bunun da gazı bitmiş" diyor. değiştiriyoruz (Tabi değiştireceğimiz ampülün de gazının tam olup olmadığını anlamak için farklı bir odada deniyoruz, oluyor...) Ama benim odaya takıyor, olmuyor. :)) Eeeee? Nooldu yüksekokul? :)) Neyse zar zor sorunun duydan kaynaklandığını buldu. Ben de bütün bu uğraşlardan sonra, "Ben de duydan kaynaklandığını düşündüğüm için zaten duy alıp geldim."diyince adam biran bana dalacakmış gibi oldu sanki... zuhahahaaa :))

Böyle garip geçen bir günü ekleyim dedim buraya, belki ilginizi çekmemiştir ama ne biliim işte yazdım bişiler, bakalım kaç kişi yorum yapcak. :))

7 yorum:

  1. bol keseden nutuk atanlara haddini bildirmek ne zevkli bir şey,çok sağolun yav güldürdünüz beni.

    YanıtlaSil
  2. yeni makinen hayırlı olsun =)dolunun yağması da bir şok yani =) yalnız Koraycım daha 2 yıl oradasın bence takışma yüksekokul mezunlarıyla =))

    YanıtlaSil
  3. Yok yaa, takışmadım, sadece fikrimi söylemiştim ben :D
    duyu önceden aldım demek ne demek yaa :))
    Ayrıca eleman daha sonradan bizim ew arkadaşının tanıdığı çıkmış, bizim ew arkadaşına gıcık oluyormuş. :)))

    YanıtlaSil
  4. neyse sonra sorun halletmişsin. :))
    sabrını sevdim.

    YanıtlaSil
  5. evet neslihan, sorunu hallettik ama öldük öldük dirildik. :D

    YanıtlaSil
  6. Güne iyi başlamışsınız,ama sonun da biraz sıkıcı olmuş.Ama sonunda halledilmesine sevindim..Kendini öven kişilerden sakının..Belki de adama nazar değmiştir:P

    YanıtlaSil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...