27 Tem 2013

Reklam tadında bir tatil anısı

Bu yazın son tatiliydi sanıyorsam. Önceden olsa acaip canım sıkılırdı. Ama nedense şimdi evimde oturup kös kös uyumak, dinlenmek, bütün gün taam anlamıyla TEMBELLİK yapmak inanılmaz cazip geliyor.

Bodrum tatilim iyi geçmişti. Tahminimden iyidi. Sevgili sevgilimin fikri de bu yöndeydi. Tantana ve yorgunluk çok olur diyordum. Ailemin yanında babamın amcası, ve O'nun kızı, damadı ve torunu da vardı. Klasik yazlık işte. Asla ve asla misafiri eksik olmazdı, olmamalıyı da... Yoksa bizimkiler çok pis bize sarardı. 

'Neden gelmiyorsunuz? Neden aramıyorsunuz? Bizi özlemiyorsunuz...' 

Yok yok. İyi böyle... :)

Babamın amcasının kızıyla 5 yaş olmasına rağmen yine de muhabbetlerimiz ortaktı. Yaş ilerledikçe muhabbet ortamı kuruluyor bir şekilde. Tabi bunda karşıdaki kişinin kim olduğu, kişiliği vs önemliydi. Sayelerinde iyi de oldu. Bir de küçük bir kızları var. Bir akşam Bodrum barlar sokağı yaptık. Tahminimden daha leş çıktı açıkçası.. Kİmin kimle seviştiği belli değil...

O değil de benim kaçırdığım poz şuydu.. Hayal edin. Barlar sokağındasınız. Daracık bir sokak. Herkes deli gibi uçmuş, masaların tepesinde bağıra bağıra şarkı söyleyenler vs... Bir çift de öpüşmekle meşkul ve gül satan bir teyze de suratlarına güllerini vuruyor. 'Gül al kıza, gül al...' diye bağırıyor... Gülle falan işi mi kalmış artık adamın. Götürüyor hatunu işte. Bas git dimi ama? :)

Eğer yolunuz oralara düşerse barlar sokağına yakın Yunuslar pastanesi diye biryer var. Kesin gidin derim... 24 saat açık. Deli gibi her türlü tatlı yapan bir mekan. 1876 dan beri açıkmış. Dur bi netten bulayım... http://yunuslarkaradeniz.com/ Karadeniz ibaresi de geçiyormuş. ilginç... Bi meyveli pastasını yiyim dedim. Bildiğin meyve salatası olmuş... :)

Ergenler gibi barlar sokağında takılmadık. Hemen rock bar aradık. Bok gibi bir canlı müzik yapan bir bar gördük.  Daldık içeri. 33 lük biraya 15 kağıt bayılarak çıktık... Oradan Kule bar a geçtik. Oldukça eğlenceli. Rock ı gerçekten yaşayabileceğiniz bir mekan. Tavsiye ederim.

Neden böyle reklam havasında bir post girdim bilmiyorum. Yaptıklarım böyle işte. Bir de bu yıl hiç dalmamıştım. 1 kere şnorkelle baktım şöyle bir suyun içine. Ama yok yaaa eski zevki yok arkadaş.


  • dipnot 1: Buarada eve geldim. İnternete girdim ve twiter hesabımın askıya alındığını gördüm. Acaip sinirliyim.
  • dipnot 2: Aylardır fotoğraf çekemedim. Ama bu tatil oldukç abereketliydi. Burdan buyrun.. ;)

9 yorum:

  1. bu aralar çoğu kişinin twiterı askıya alınıyor sonra serbest ama rahat ol :)
    Tatiller güüzeldir her daim :)

    YanıtlaSil
  2. ay o öpüşen çift... :D ahahaha

    ayrıca umarım twitter hesabın hemen düzelir!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yaa.. Düzeleceğini sanmıyorum. baksana.. :(

      http://www.muhalifgazete.com/haber/74008/twitterda-buyuk-operasyon.html

      Artık face teyim..

      Sil
  3. Twitter hesaplari bu aralar askiya aliniyor. En cokta Türkiye hesaplari. Insallah geri gelir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zannetmiyorum. Heralde artık twitter kullanamayacağım...

      Sil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Aaaah Bodrum ah, yıllar oldu gitmeyeli, en son 2004 de gitmiştim, ne çok özledim, her yaz dilime mfö nün Bodrum şarkısı gelir, bir iç çeker Bodrum u düşünürüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ilk defa bu yıl gittim ve beklediğimden çok daha güzel bir Bodrum çıktı. MFÖ demişken Bodrum Marina Club'ta Fuat Güner çıkıyor. Bir akşam da ona gitmiştik, onu atlamışım yazmayı.

      Sil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...