13 Haz 2012

Acıdan öldüm öldüm dirildim. Ama mutluyum:)

Nasıl bir boşlamaktır bu yaahu  :( Aklıma geldikçe canım çok sıkılıyor. Yazmayı aslında o kadar çok özledim ki. Neden yazmadığımı da bilmiyorum.. Enson yazdığım konu gerçekten gündemi oyaladı. Bayağı da oyalayacakmış gibi görünüyor. Peki ondan sonra ne mi oldu?

Pazar akşamı tarif edilemez bir diş ağrısı yaşadım. Yani ben 7 yaşımdan beri her türlü diş ağrısını çektiğimi iddia eden biriydim ki Pazar akşamı bu konuda gerçekten yanıldığımı anladım. Yerimden fırlayıp nöbetçi eczane aradım. Ağrı kesici sadece yarım saat ağrısını azaltıyordu. Geri kalan zamanlarda anlatamayacağım bir ağrı yaşıyordum. Nasıl uyudum bilmiyorum..  ertesi gün özel hastaneye koştum. Pazartesi günü 10 a yakın ağrı kesici içtim. Sadece 1 kase çorba içtim. Hayatımda geçirdiğim en kötü gündü diyebilirim. Kanal tedavisi olacak. 2 yıl önce pimli olan dişim (vidalı) iltahap yapmış. 1000 lik antibiyotiği dayadı. Pazartesi günü öğleden sonra acıdan dayanamadım yine gittim. 'Bunu çekecek miyinm?' der gibi koştum doktora. Uyuşturucu iğne yaptı. Ağzım tipim kaydı. Ama acıyı halen daha hissediyordum. Şişeceğini söyledi. Şişerse rahatlarmış. Salı sabahı gerçekten dediği gibi şişti. Ağrı falan kalmadı. Şimdi ise halen daha şiş. Antibiyotiğe devam. acı yok, haftasonu kamp yapmaya gidiyorum. Mutluyum. :)

6 yorum:

  1. ben de hayatım boyunca çeşitli acılar yaşadım ama en son geçen yaz apseli diş ağrısı yaşadığımda çektiklerimin tam manasıyla hiçbir şey olduğunu anladım.. o diş ağrısı nedir arkadaş, nasıl ağlatır, nasıl çarşaf yastık parçalatır insanlıktan çıkarır.. resmen kayda geçsin diye hayatımın en büyük acısıdır şeklinde mimleyip anı kutuma tarihiyle beraber attım ıyyy bidaha yaşamıyım lütfen *.*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaş dişlerini iyi fırçalamasam tamam.. Ben kaşındım dicem. Ama onunla alakası yok. Tıp diyor ki... Senin dişlerin zayıff... eee ben napayım? Benim suçum ne?

      Neyse işte böyle.. yorumun için teşekkür ederim. Bloguma her zaman beklerim.. :)

      Sil
  2. ahah o zaman sana bir tıp insanı olarak diyebilirim ki sensodyne onarım ve koruma kullanıp diş ipiyle sevgili olmalısın.. başka yolu yok bu işin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dişipine birşey diyemem de Sensodyn vazgeçilmezdir...

      Sil
  3. aaa geçmiş olsunnnnnnnn!

    diş çok feci ağrı yapıyor kanal tedavisi öncesi aynı ağrıyı ben de yaşamıştım :(

    YanıtlaSil
  4. Diş ağrısı çok pistir hele gecenin bir vakti olduğunda oyar adamın beynini. Geçmiş olsun

    YanıtlaSil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...