11 Şub 2009

Çelişkiler içinde

Yine içine kapanıktır bu çocuk. Belki aşık, belki ümitsiz, belki yalnız...

Diyecek birşey bulamaktadır. Aslında için o kadar doludur ki neresinden başlasa bu içinden çıkılmaz sorunlarına, bilemez. Pimi çekilmiş bir el bombası gibidir. Sessizliğin arkasında neler yatmak olduğunu çok iyi bilir aslında. Ama dili varmaz söylemeye. Arasıra heyecanlanır. O kadar çok konuşası gelir ki gerçekten çekilmez.

Birgün zaman dolacak ve savuracak bütün herşeyini çevresine. Çok konuşacak, kimse susturamayacak. Kalpler kırarken, bazı kalpleri kazanacak. Nasibini almayan kalmayak. Kimisini sevindirirken, kimisini kahrolacak.

Tartamıyor, ölçemiyor bu çocuk. Hangisi daha karlı hesaplayamıyor. Çelişkiler içinde...
Sizce patlamalı mı bu çocuk?

4 yorum:

  1. Bir şeyler karalayarak şunu diorum, sabret patlama. Ama arkadaşımsın diye demiyorum çok iyi çocuksun elbet anlaşılır değerin ve verdiğin değerler bir de kensini çok iyi gitaristir ama ben neden seni böyle tanıtma yoluna gittim işte onu bilmiyorum mazur gör dipteyim sondayım depresyondayım :P eheuhue :) yıllar düayeni usta s. modum benim :D

    YanıtlaSil
  2. zamanında ufak patlamalar veya gaz alımları yapılmayan ya da yapmayı ertelemiş olan her insan evladı big bang için hazırdır. işte o noktada patlama, zamanını kendi belirler, en kötüsü de budur ya; insanı/blincini bazen saf dışı bırakır... böyle zamanlarda en iyisi az daha zamana bırakmak ve öncelik verilmesi gerekenleri sıraya koyup uygulamaya başlamaktır; kouşmaları, tavır takınmaları,kim bilir belki ilan-ı aşkları... hayat ertelemeye gelmez... ama aceleci, öfkeli de olmamak kârdır..)yani bu, duruma göre benim yöntemlerimden biri, faydasını çok gördüm seninle de paylaşayım istedim.

    YanıtlaSil
  3. bazı şeyleri de düşünmeden yapmalı insan. sonuçlarına katlanmalı ve göze almalı. kim bilir mutluluk öyle yakalanacaktır?

    karı düşünme, oluruna bırak derim rahatlıkla :)

    YanıtlaSil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...