17 Şub 2013

Annemin hoş ziyareti

İlk haftayı bir şekilde atlattık. İyi atlattık, tahmin ettiğimden rahattı. Sanırım alştım okula. Uzun tatil sonrasında okula alışma süreci benim için biraz sancılı geçiyor. Neyse ki bu sefer o kadar zor olmadı gibi.

Müfettişler aksiyon yaratıp dönem başında bizi ziyaret etmeyi düşünüyorlarmış. Yarın ilk 4 saat dersim var. İlk 4 saat dersime girdiler, girdiler. Eğer beni atlarlarsa Çarşamba'ya kadar beni bulamazlar. Sonrasında işimiz taaa seneye kalır. Buna çok üzülür müyüm? SANMIYORUM.. :) Neyse ciddi olalım. Müfettiş işini atlatırız, o kolay iş..

Özel derslerden ses yok. Hiçbiri tekrar geri dönmedi. Sanırım yine ilk sınavlardan sonra kapımı çalacaklar. Konular birikmiş, şaftları kaymış bebelerle uğraştırcaklar beni. Neyse, kendileri bilirler. Ama gelselerdi iyi olurdu, hani ev kredisi falan...

Salı günü annem geliyor. Muhtemelen recep haftasonu fotoğraf çekimi için biyerlere götürmek isticek beni ama annem burda olduğundan bu tatlı teklifini geri çevirmek zorunda kalcam. Gelelim annemin gelme sebebine. Bu taraflardan (Bodrum, Didim, Kuşadası civarlarından) yazlık almayı düşünüyorlar. Malatya'ya gittiğimizde (ailem malatya'da oturuyor, ama malatyayla alakamız yok, malatyalı falan değiliz.) geniş bir alan taraması yapıp gezeceğimiz mevkileri belirlemiştik. Oralara gidip evlere bakıcaz. Önümüzdeki hafta öğrenci olmasa da oldukça yoğun günler bekliyor beni.

İŞLER GÜÇLERDEN TÜRKÇE DERSİ...

4 yorum:

  1. ahh desene sınav zamanı doluşucak özel dersler. yazık size örtmenimm

    YanıtlaSil
  2. Ben başka bir şeye takıldım. 15 güncük tatile uzun mu dediniz hocam ne kadar mütevazisiniz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim bünyemin işleyişini değiştirmesi için yeterli bir süre.. :)

      Sil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...