13 Nis 2009

Sağlam bir haftanın ardında bir yenisi daha...

Geçtiğimiz hafta tam bir ölümcüldü. Salı günü başlayan yorgunluk Çarşamba gecesi tavan yaptıktan sonra Cuma günü ders bitinceye azalma göstererek bitti. Hafta sonu normal bir hayatın varlığını farkederek kendime geldim derken bir bakmışım ki yine hafta başı...

Bu arada blogum varmış unutmuşum. :( Haftanın yoğunluğu beni kendimden alıp götürmeden son izlerimi bırakayım ve bir konu açayım dedim... iyi etmişim dimi. :))

Yorulmak iyidir, gençken bu duyguyu paylaşmanın acısını çıkrıyorum. Yaşlanınca hiç bu kadar kendimi zorlayacağımı düşünmüyorum. Kendime ve özel hayatıma daha fazla vakit ayıracağım.

Arada kaçamak yapabilirsem görüşürüz, hoşçakalın... ;)

4 yorum:

  1. Umarım yine blogunuza kaçamak yaparsınız yine. iyi geceler koray.

    YanıtlaSil
  2. :) özel yaşamınada buraya zaman ayır koray derslerede tabiki :))

    YanıtlaSil
  3. yoğunluk güzel ama çok yoğun olmak da güzel değil.ertesi gün nasıl geçeceğini neler yapacağını bilmek çok güzel bir şey ama bazen bütün işi bırakıp küçük bir kaçamak yapabilecek esneklikte de olmalı bence hayat.

    kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  4. Hayat çabuk geçiyor,o yüzden kendinize zaman ayırın..yeni bir konu açmakla iyi etmişsiniz.Gerçi ben size yeni bir konu getirdim.Atamla ilgili düşüncelerinizi bekliyorum..Ziyaretinizi bekliyorum.Saygılarımla..

    YanıtlaSil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...