17 Nis 2009

Kötü geçen bir günün ardından hoşgeldin haftasonu

Bugün berbat bir gün geçirdim. Yani bu kadar şanssızlık olur birşey demiyorum. :(

Sabah 07:00 de uyandım. Servis 07:10 da okula hareket etmişti, Geç kaldım. Normalde geç kaldığımda her zaman beni telefonla arayan arkadaşım (Mahir) de armamıştı. MAhir'i araadım, o da geç kalmış. Neyse alelacela hazırlandım. Gözlüklerimi arıyorum, yok. Nasıl olmaz kafam almışyor. Yok işte yaa gözlükler. Yatmadan önce başımın dibine koyduğum gözlük yok... Arıyorum arıyorum yok... Bir de bankamatikte işim vardı, onu arıyorum, oda yok... Aradığım hiçbir şeyi bulamıyorum.

Mahir taksiyi ayarlamış, kapımın önünde bekliyor, ben de gözlük arıyorum. Beklemekten ve beklekmekten sinir olan birisi olarak gözlüğü ve bankamatik kartını boşvererek çıktım dışarı.

Bir baktım ki kar... Nisan'ın ortası ve kar var. Sinirlerim bir kat daha arttı. Gözlük eksikliğinden dolayı başım çok feci ağrıyordu. Astigmat etksi gerçekten çok kötü birşeymiş, bugün daha iyi anladım.

sersem sersem okulda ders anlatmaya çalışmak yerine sevk aldım. Sonra geldim eve gözlüklerimi aramaya devam ettim ve hala aramaktayım...

Şaka yapıcam diye gözlüklerimi saklayan biri varsa kendini belli etmeden bulabileceğim bir yere getirsin. Yoksa şaka .aka olmaya başladı ve başım hala daha ağrıyor...

8 yorum:

  1. Kötü bir gün geçirmişsiniz,dilerim bu son olur..Gözlüğünüzü bulamadınız mı..O kötü olmuş..Umarım en yakın zamanda bulursunuz..Saygılarımla..

    YanıtlaSil
  2. mehbup hala gözlüklerimi bulamadım ve hala daha sersemim :(

    Lens olayı aklıma yattı iyice Buket. ;) Düşünüyordum, şimdi şart oldu artık...

    YanıtlaSil
  3. harbiden kötü bir günmüş abi günün sonu nasıl bitti peki? gözlükler ve kart arayışın mutlu mu sonlandı yani? lens olayını tavsiye ederim hele astigmatta... benim gözler de bozuk ama alıştım baş ağrısına :)

    YanıtlaSil
  4. ahh bu gözlükler,yıllardır takıyorum,çocukluktan beri.sizin oda küçüktü yahu,orada nasıl kaybolur ki,ya birisi aldı şaka yapıyor,ya da kedi,fare vs kaptı bir yerlere götürüp soktu.

    YanıtlaSil
  5. Bulabildin mi gözlüklerini :S
    Bir de kar mı yağıyor vay be ben ardaa burda yağmur yağınca laf ediyorum, şükür demek lazım :)

    YanıtlaSil
  6. somekindofhuman
    Sonu güzel bitti. Eve arkadaşları davet ettik, güzel bi ziyafet çektik. Sanırım ben de alışıyorum baş ağrısına...

    ivriz
    evet, Odam küçücük. Nasıl olur da kaybolu ben de anlamıyorum. :( Fare olayına inanmak istemiyorum.

    Burçak
    Hala daha bulamadım Burçak. Kar olayı gerçekten o gün sinir bozucuydu. Ama heralde artık yağmaz. (...diye tahmin ediyorum.) Zaten okula da gitmedim.

    YanıtlaSil
  7. yorumlardan gördüğüm kadarıyla kötü bir bir günün ardından sonu güzel geçmiş. Nisanda kar gerçekten moral bozuyor. Tam güneş açıyor etraf cıvıl cıvıl bir de bakıyorsun ki kar. Artık yağmaz diye umut ediyorum.

    YanıtlaSil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...