28 Oca 2009

Kayak tarihinde bir ilk

Utanmıyorum bu videoyu koyarken. Düşen insan benim. :))

Arkada konuşan babam.
Daha sonradan kayarak gelen de kardeşim. cool :))

Kayak dediğin aslında düşe düşe öğrenilir. Aslında düşmesi bile zevkli bir spordur. düşerek öğrenilecek birşeydir.

Ben hızlı gitmesini severim. Hızlı gitmek birşey değil de ya durması... :)) işte orası çok zor...

6 yorum:

  1. İlk buz pateni yaptığımda dedimki hayatımın bu ilk anında asla düşmeyeceğim bu yüzden çok yavaş kaydım ve düşmedim. sorun şu ki düşme korkusu içimde çok daha zor aşacağım bir duyguya sebep oldu. ikincisine gittiğimde düşmek çok istedim çünkü ancak düşerek bunu aşabilirdim. düşmeyi denedim çok garipki düşemedim. ama sonra yakışıklı bir hokeycisi bana gözlerini dikti ve etrafıma gelip hzılı bir şekilde kayarak 360 derece döndü. ona bakarken onun rüzgarı ile sarsıldım ve yere popo üstü düştüm. daha sonra aynı filmlerdeki gibi önümde durdu eğildi ve kalkmam için bana elini uzattı ve benden özür diledi. işte kendimi o an yeşil çam aktristleri gibi hissettim ve tarifi imkansız bir mutluluk duydum içimde. O anı yeniden ve yeniden yaşamak çok istiyorum. tek umudum bu yıl Kars'ta yapacağım hayatımın ilk kayağında yakışıklı bir hocanın kollarıan kendimi bırakmak :D

    YanıtlaSil
  2. öncelikle hoş gelmişsin; erkekler için hayat önünde saf duran engellerden birini daha aşmışsın. bu arada görüyorum ki hayli hızlı ve keyifli bir dönüş olmuş senin için, uçarak..) ilk denemeler her zaman zor ama EĞLENCELİdir. önemli olan da budur. bu arada çok sevimli bi baban var, saygılarımı sunuyorum kendisine..)yeni geldim ama babamı özletti bana..

    YanıtlaSil
  3. 1-bikerem sen kaymayı biliyosun çünkü bilmeyen benim gibi dümdüz kayar:)

    2-utanılacak bi düşüş diil ya bu. ben bariyerlere saplanmıştım:)))

    YanıtlaSil
  4. Burçakcım öncelikle hayalindeki prensin biran önce karşına çıkmasını diliyorum. Bu hoş anını üşenmeden buraya yazıp bizimle paylaştığın için teşekkür ederim... :))

    Bilge yorumun ve aileme beslemiş olduğun tavır için teşekkür ederim. Vidoda seslerle bilerek oynama yapmak istemedim, doğal olsun istedim. Kayak konusuna gelince tekrar yapar mıyım bilmioyrum ama iyi bir deneyim oldu benim için, ertesi gün heryerim tutulmuş birşekilde yürümeye çalışan bir tiptim. Yani neymiş? Çok yormamak gerekiyormuş. :))

    Buket, sana da teşekkür ediyorum. sanıyorum ki tatilden dolayı blogunla çok ilgilenemedin. tatilden döndüğün belli oldu. Yadıklarına gelince de zaten utanmadığımı söylemiştim. Aslında bunları buraya koyarak ne kadar şeffaf biri olduğumu da anlmış durumdayım. :) Kaymayı hala daha bilmediğimi iddia ediyorum. Nedenine gelecek olursak, bilinçsiz hızlanıyorum. Ama bunu seviyorum ben yaa :)))

    Hepinize saygılar, sevgiyle kalın... ;)

    YanıtlaSil
  5. Öyle bir Geliyosunuz ki dedim havada takla atcak akrobatik bi iniş yapıcak :D gerçekten de öyle oldu
    iyi günler

    YanıtlaSil
  6. Kolay değil, çok çalışmak lazım. :))

    YanıtlaSil

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...