4 Şub 2008

MSN'den müzik dinleyin!

MessengerPlayer, Microsoft provizyonlu yeni bir MSN botu. Diyelim evde, iş yerinde aklınıza bir şarkı geldi, dinlemek için tek yapmanız gereken hemen MSN listenize music@messengerPlayer.com adresini eklemek. Dinlemek istediğiniz şarkı ya da sanatçının adını arkadaşınızla yazışır gibi konuşma penceresine yazdığınızda anında bir link geliyor, tıkladığınızda http://www.messengerplayer.com/ sitesi açılıyor ve şarkınız çalmaya başlıyor. Artık müzik indirmeye gerek yok.

Hiç bir şekilde şarkı indirmeye izin verilmeyen bu siteye girişte hotmail kullanıcı adı ve parolanız soruluyor. Hotmail parolanızla login olduğunuzda ise 'facebook' gibi listenizdeki arkadaşlarınıza otomatik davetiye gönderiliyor. Ücretsiz Beta versiyonu olan bu uygulamada zaman zaman sitede farklı uygulamalar geliştirilebiliyor.

Örneğin, Pink Floyd dinliyorsunuz, messengerplayer size o an Pink Floyd dinleyen bir müzik arkadaşı olduğunu söyleyebiliyor. Bu müzik robotunu Microsoft Live Gallery’i ziyaret ederek MSN’e ekleyebilirsiniz.

Kaynak : Superonline

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aklına ilk ne geliyorsa gözlerini kapat ve yaz...